Warp Still Work?

eqman22

Lifetime Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
463
Reaction score
1
Points
18
Hey guys, I changed my macroquest.ini to EnableActivePlugins=1 and also manually checked the mq2mmowarp box in the plugin configuration. However, in game it still appears to not work. It says mq2mmowarp could not be loaded, and none of the warp commands work...even though it is checked in the plugin configuration.

Any idea why it's not working?
 

eqman22

Lifetime Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
463
Reaction score
1
Points
18
That one? mq2mmowarp=1

If you mean that one in the macroquest.ini file that is what i have it set to
 

eqman22

Lifetime Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
463
Reaction score
1
Points
18
I have tried /warp target, /zwarp 100, /warp succor, etc. etc.

I get the default everquest That is not a valid command. Please you /help.
 

PenDragon79

Premium Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
44
Reaction score
2
Points
8
Location
Chicago, Illinois
Website
discord.gg
well try this idk if it will help :
[Plugins]
mq2ic=1
mq2mmobugs=1
mq2aaspend=0
mq2advbeep=0
mq2advloot=0
mq2advpacks=0
mq2advpath=0
mq2autoaccepttrades=1
mq2autoafk=0
mq2autobuff=1
mq2autoclaim=0
mq2autoclip=0
mq2autodestroy=0
mq2autoforage=0
mq2autogroup=1
mq2autologin=1
mq2autoloot=0
mq2autosize=0
mq2autoskills=0
mq2bandolier=0
mq2bardswap=0
mq2berzerker=0
mq2botbeta=0
mq2boundtlo=0
mq2buffblock=0
mq2bzsrch=0
mq2camera=0
mq2capslock=1
mq2casttimer=0
mq2cecho=1
mq2charnotes=0
mq2chat=0
mq2chatevents=0
mq2chatfilter=1
mq2chatwnd=1
mq2clickies=0
mq2clickmaint=0
mq2collections=0
mq2compassutils=0
mq2cpuload=0
mq2cursor=0
mq2custombinds=1
mq2customsound=1
mq2dannet=0
mq2debuffs=0
mq2discord=0
mq2docrack=1
mq2doors=1
mq2dps=0
mq2dpsadv=0
mq2eqbc=1
mq2eqbugfix=1
mq2eqdraw=0
mq2eqwire=0
mq2etrack=0
mq2events=0
mq2exchange=1
mq2fakelink=0
mq2famkiller=0
mq2farm=0
mq2feedme=0
mq2filterset=0
mq2focii=0
mq2fog=0
mq2fps=0
mq2g15=0
mq2g19=0
mq2gamparsehelper=0
mq2gemtimer=0
mq2getmission=0
mq2gmcheck=1
mq2headshot=0
mq2hoverinfo=0
mq2hud=1
mq2hudmove=1
mq2ice=0
mq2ifs=0
mq2instancekill=0
mq2irc=0
mq2itemdisplay=1
mq2krust=0
mq2labels=1
mq2languages=1
mq2lazyfind=0
mq2linkdb=0
mq2log=1
mq2logoutclick=0
mq2map=1
mq2masterlooter=0
mq2mastermind=0
mq2medley=0
mq2mercmanager=0
mq2missing=0
mq2mmobzsrch=0
mq2mmodps=0
mq2mmofastmem=1
mq2mmokite=0
mq2mmomakegroups=1
mq2mmonowelcome=0
mq2mmopopup=0
mq2mmotext=0
mq2mmowarp=1
mq2mmoxp=0
mq2movementrecorder=0
mq2mybuttons=0
mq2namesay=0
mq2nav=0
mq2netbots=0
mq2netheal=0
mq2nogold=1
mq2nomountmodels=0
mq2nostun=1
mq2nosummon=1
mq2otd=1
mq2overseer=0
mq2pccheck=0
mq2pcsafety=0
mq2piggyzone=1
mq2pluginman=1
mq2pop=0
mq2portalsetter=1
mq2radar=0
mq2raidutils=0
mq2reachit=1
mq2react=0
mq2relaytells=0
mq2remotecamp=0
mq2removedet=0
mq2reward=0
mq2rez=1
mq2rogue=0
mq2screenshot=0
mq2setrace=0
mq2shellcmd=0
mq2shitlist=0
mq2shutdown=0
mq2size=0
mq2slotcolors=0
mq2soundcontrol=0
mq2spawnmaster=0
mq2speedutils=0
mq2spellhotkeys=0
mq2spellsearch=0
mq2spelltimer=0
mq2sqlite=0
mq2startmacro=0
mq2stealth=1
mq2supercast=0
mq2targetinfo=0
mq2targets=0
mq2taskaddaccept=0
mq2telnet=0
mq2timer=0
mq2timercolor=0
mq2timestamp=0
mq2tooltip=0
mq2tracking=0
mq2tributemanager=0
mq2twist=1
mq2vendors=0
mq2viewport=0
mq2vladutil=0
mq2voicecommand=0
mq2wickedspeed=0
mq2wintitle=1
mq2xptracker=1
mq2cast=1
mq2moveutils=1
mq2melee=1
mq2bot=1


if not try /fade to reload the zone maybe then try...
 

eqman22

Lifetime Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
463
Reaction score
1
Points
18
Nope, replacing that in the ini didn't work. /fade does not. /warp t does nothing. still the same invalid command message
 

eqman22

Lifetime Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
463
Reaction score
1
Points
18
I finally got it working. Thanks! I had to reload the mmoloader a few times but it finally got it right!